CORINTHIA – GRAND HOTEL DU BOULEVARD

Grand Hotel du Boulevard, construit în 1867 şi aflat în inima Bucureştiului, va intra în familia proprietăţilor de lux Corinthia Hotels.

Clădirea a fost folosită ca hotel în urmă cu peste o decadă şi va trece printr-un proces de recondiţionare pentru a se încadra în standardele brandului Corinthia Hotels.

Grand Hotel du Boulevard este o clădire-monument emblematică din capitala României. Parterul grandios a fost deja restaurat la gloria de odinioară, cu interioare somptuoase, incluzând o sală de festivităţi în nuanţe de auriu şi albastru-cobalt, îmbogăţită cu oglinzi veneţiene, detalii în foiţă de aur, marmură vineţie şi candelabre de cristal boeme. Clasificat drept monument arhitectural şi cultural de către Ministerul Culturii, Corinthia Grand Hotel du Boulevard va oferi peste 50 de camere şi apartamente, mâncăruri fine, o sală de festivităţi grandioasă şi facilităţi de lux. Clădirea de patru etaje, unul dintre cele mai vechi hoteluri din oraş, a fost proiectat de acelaşi arhitect ca al Universităţii Bucureşti, Alexandru Orăscu (1817-1894).

Aflându-se mulţi ani în inima scenei sociale a Bucureştiului, Hotelul îşi va recăpăta poziţia în prim planul industriei hoteliere de lux a oraşului. Rolul Corinthia Hotels va fi acela de operator, conform termenilor unui acord de management semnat pe 5 martie 2018 cu compania Niro Investment Group. Companiile-surori ale lanţului Corinthia Hotels va sprijini dezvolatorii cu servicii de management al costurilor şi de proiect. Se estimează că lucrările de recondiţionare vor începe în a doua jumătate a lui 2018.

Proiectul de la Bucureşti reflectă angajamentul IHI de a-şi mări semnificativ portofoliul de hoteluri.